DJ voor bruiloft

DJ voor bruiloft, naast mooi zijn ook dansen

Heb jij je trouwjurk al uitgezocht? Mooi. Naast natuurlijk je trouwjurk moet je je tussendoor gauw om kunnen kleden in een meer casual cocktailjurkje voor de receptie van je bruiloft. Belangrijk aspect van de receptie is dat er gedanst mag worden. Daar wil ik het even met je over hebben. Want hoe regel je nou de muziek voor je eigen bruiloft? Je wil natuurlijk stralen als de bruid. Ook wil je heerlijk kunnen dansen, je wil alle blikken op jou (of juist niet). In deze blog geef ik je een paar voorwaarden. Waar kun je zoal op letten bij het nemen van een DJ voor bruiloft? Als je eenmaal een DJ voor bruiloft geboekt heb kun je met gerust hart verderplannen aan de rest van je bruiloft.

De hakken vliegen uit

Als allereerste voorwaarde van een DJ voor bruiloft, is de muziek. Kun je afspreken wat jullie eerste nummer wordt voor de eerste dans? Doe dat. Ook moet de DJ weten wanneer deze ingezet moet worden zodat de muziek en jullie prachtige dans ineens de nietsvermoede bruiloftsgasten doet overdonderen. Verder is het belangrijk bij het boeken van een DJ voor bruiloft dat de DJ zorgt dat de dansvloer vol staat. Dus niet alleen dat eerste nummer moet knallen, maar er moet verder nog flink gedanst worden. En gelachen, en gezongen. Een DJ voor bruiloften zorgt ervoor dat de hakken uit gaan uit vliegen om beter te kunnen dansen omdat de muziek zo heerlijk is.

Rustige muziek tussendoor

Naast het dansen tot je erbij neervalt, moet er af en toe een rustmoment komen. Een schuifelnummer zodat jij en je nieuwe partner samen kunnen schuifelen. Dan kunnen jullie echt even dat geluk voelen van getrouwd zijn. Mensen die niet zo graag schuifelen kunnen deze tijd nemen om een drankje te gaan halen of even buiten de benen te strekken. Een DJ voor bruiloft vindt altijd de juiste balans tussen opzwepende swingmuziek en rustige nummers, voor de juiste balans. Zo worden mensen niet te snel moe, maar vonden ze het feestje wel top.

Met een DJ voor bruiloft is alles geregeld

Het mooie aan een DJ huren voor je bruiloft is dat de hele dansvloer geregeld is. Zowel de draaiapparatuur als de boxen en zelfs de discolampen worden voor je geregeld. De DJ voor bruiloft kan zich aanpassen aan de grootte van de ruimte (al moet je dat wel even van tevoren aangeven). Je huurt een totaalpakket, zodat je verder kan genieten van je bruiloft!

Geef een reactie