RVLT

Met de kleding RVLT voel je je fijn!

Draag je graag streetwear, maar heb je geen zin in hysterische prints en grote teksten? Dan is RVLT echt iets voor jou. De kleding van RVLT zit heerlijk en loopt nog beter. Je hebt fijne t-shirts, polo’s, broeken en noem maar op. Allemaal gemaakt om lekker in te leven. Maar RVLT gaat voor een wat meer volwassen uitstraling, dus grote, drukke prints zal je bij dit merk niet vinden. Wel heeft ieder kledingstuk van RVLT een leuk (klein) detail. Dit detail maakt dat je jezelf niet te serieus neemt. Want wie neemt zichzelf nu serieus met een hamburgertje op de borst?

RVLT want het leven is al serieus genoeg

RVLT ontwikkeld mooie kleding voor mannen. Kleding met bijna altijd een klein knipoogje. Let daar goed op voor je ’s ochtends een shirt aan trekt voor je naar je werk gaat. Het kan zomaar zijn dat je met een raketje of een opgestoken middelvinger(tje) de deur uit loopt. ReVoLuTion maakt dus mooie kleding, die je vooral in je vrije tijd zult dragen. Veel kantoren vinden het voor mannen not-done om in een korte broek te verschijnen. Maar eenmaal thuis wil je die natuurlijk wel lekker aan!
RVLT

Shop complete outfits bij RVLT

Als je dit merk eenmaal hebt ontdekt, heb je eigenlijk geen andere kledingmerken meer nodig. Je kunt alles wat je nodig hebt shoppen bij RVLT. En het mooist van alles? Dat shoppen doe je heerlijk vanachter je eigen laptop of pc. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. En dat komt goed uit, want je had even niks om aan te trekken. Deze kleding is van Deense origine en het merk is in 1995 opgericht. Dat geeft aan dat het nog best een jong merk is, maar dat het inmiddels wel tot de gerenommeerde merken behoort. Je weet dus dat je met dit merk wat goeds in huis haalt.

RVLT voor de zomer en de winter

Ben je op zoek naar fijne shirtjes, korte broeken, zwemshorts of blouses met korte mouwen? Dan ben je prima op je plek bij RVLT. Maar als we straks weer richting de herfst en de winter gaan kun je ook nog steeds prima bij dit merk terecht voor sweaters, hoodies en noem maar op. Het is slim om de site bij je favorieten te plaatsen, ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je prima op de hoogte van alle aanbiedingen en grijp je niet mis.

Geef een reactie