regendouche

What a beauty: regendouche voor een wellness gevoel

Ben jij net zo’n luxepaard als ik? Dan vind je het ook vast fijn om naar de wellness te gaan. Maar helaas is het niet mogelijk om elke dag naar de wellness te gaan, hoe graag we dat ook zouden willen. Gelukkig heb ik daarvoor een oplossing gevonden, waarmee je het spa-gevoel gewoon thuis in je eigen badkamer kan ervaren. Deze oplossing is: installeer een regendouche! Met een regendouche haal je het ultieme relax momentje van een spa gewoon in je eigen huis!

Regendouche in je badkamer

Vervang je eigen oude douche voor een regendouche voor het ultieme luxe gevoel. Het is een investering die zeker de moeite waard is! Vanaf het moment dat ik er voor koos om een regendouche te nemen is mijn douche moment een stuk relaxter. Omdat een regendouche een grote douchekop heeft wordt je hele lichaam in één keer bedekt met water, super fijn! Hierdoor gaat het douchen ook een stuk sneller, vooral het ‘haarwassen’ gedeelte. Voorheen was ik toch al gauw een half uur bezig met het wassen van m’n haar. Mijn haar is dik en ik gebruik veel shampoo, voordat dit allemaal uitgespoeld is ben ik wel even verder! Uit mijn nieuwe regendouche komt bijna 2 keer zo veel water als uit mijn gewone douche, waardoor dit stukken sneller gaat. Meer tijd om lekker te genieten van deze heerlijke douchebeleving.

Wat is een regendouche?

Deze regendouchekop heeft een grotere kop dan normale douches, hierdoor komt er een stuk meer water uit dan een gewone douchekop. Hierdoor lijkt het alsof je in een zomerse stortbui staat, maar dan op een comfortabele manier. Er zijn veel verschillende soorten regendouches, voor elke badkamerstijl wat wils! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een opbouw regendouche, dit houdt in dat de stang van de douche gedeeltelijk of geheel zichtbaar is. Hou je van een strakke afwerking? Kies dan voor een regendouche die je kunt inbouwen, zodat alleen de douchekop en de temperatuur instelling zichtbaar is. De inbouw douches staan vooral erg mooi in een strakke badkamer met een moderne stijl. Ook qua vorm zijn er veel verschillende soorten regendouches verkrijgbaar. Denk hierbij aan vierkant, rond, kwartrond of zelfs ovaal: het is allemaal mogelijk!

Accessoires

Ik zal je nog een geheimpje verklappen: je kunt het douchecomfort naar een nóg hoger level tillen door accessoires toe te voegen aan je regendouche. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zijdouche die je kunt installeren, of een stoominstallatie. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Geef een reactie