bh zonder beugel

De sexy bh zonder beugel

Lingerie is sexy en gaat vaak gepaard met ongemakken, zoals knellende bandjes en stevige push up bh’s. De bh zonder beugel lijkt in het eerste opzicht niet met lingerie en sexy te rijmen. Bij een bh zonder beugel wordt al snel gedacht aan een “oma bh” en aan sport bh’s. En ergens is het waar dat ene bh zonder beugel vooral voor gemak is. Er drukt geen beugel tegen je ribben en het zit heel natuurlijk. Praktisch en gemak hoeft echter niet te betekenen dat een bh zonder beugel niet sexy kan zijn.

Kleur en stof

De kleur en stof van bh en onderbroeken bepaalt of het ondergoed als lingerie geldt. Huidkleurig ondergoed zal niet snel onder lingerie vallen, maar zwart kanten ondergoed wel. Deze regel geldt dus ook voor de bh zonder beugel. Draag vooral de stofjes en kleurtjes die jij leuk en lekker vindt zitten, maar wil je in de slaapkamer er ook nog goed uit zien in dat fijne ondergoed? Ga dan voor een sexy kleurtje en stofje. Zwart kant is natuurlijk altijd goed, maar als je wel iets gewaagder durft te zijn ga dan voor een combinatie van rood en zwart. Mannen associƫren lingerie immers negen van de tien keer met de kleuren rood en zwart.

Heb je een mooie gebruinde huid? Dan kun je ook voor kleurtjes kiezen die jou bruiner laten lijken, zoals licht blauw of licht roze. Let bij deze pastelkleurtjes wel op dat het niet te lief wordt. Hierbij is het dan van belang om een stofje te kiezen die het geheel nog een sexy tintje geeft. Bovendien bestaat de bh zonder beugel ook in een push up vorm. Er zit dan geen voering in, maar de bh is zo gevormd dat jouw borsten een lichte lift krijgen.

Ben je niet zo preuts en durf jij wel wat meer van jezelf te laten zien? Dan kan een bh zonder beugel ook prachtig zijn met gaas. Er zijn verschillende soorten te vinden, vaak met een patroontje verwerkt in het gaas. Wat mij betreft is dat het toppunt van lingerie!

Bh zonder beugel in het geheel

Een bh is niet het enige wat jouw ondergoed sexy lingerie maakt. Is jouw favoriete bh zonder beugel niet enorm sexy? Niet getreurd: hier kan wat aan gedaan worden. Regel nummer 1 van lingerie is natuurlijk matchy ondergoed. Zoek bij jouw bh zonder beugel een sexy, bijpassende string of hipster zodat het geheel mooier staat. Is het een speciale gelegenheid? Dan kun je het geheel natuurlijk nog naar een next level tillen, door een paar stockings of jarretelkousen erbij te dragen. De bh zonder beugel houdt het bescheiden, maar sexy.

Geef een reactie