RIB boot plaatje

Steel de show op het water in je RIB boot

Met het mooie, zonnige zomerweer van de afgelopen periode ben jij vast ook vaak op het water te vinden. Wat is er fijner dan genieten van de stralende zon terwijl je heerlijk ronddobbert in je RIB boot? Echt een moment om helemaal tot rust te komen. Als je om je heen kijkt zal je zien dat er heel veel verschillende soorten boten rondvaren. Eén ding is zeker; in je RIB boot kom je sowieso goed voor de dag. Smeer je dus snel in, zet je zonnebril op je neus en ga het water op!

Trendy in je RIB boot

De tijd dat vooral de sloep een hippe en modebewuste boot was ligt alweer een paar jaar achter ons. Tegenwoordig is het juist gaaf om voor een ander soort boot te kiezen als je trendy voor de dag wil komen. Met de RIB boot zit je dan helemaal goed. Deze stoere en comfortabele boot wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Naast het feit dat je heerlijk kan chillen in een RIB boot kan je er ook een flinke snelheid mee halen. Het is dus echt een boot waar je alle kanten mee op kan.

Ideaal voor allerlei dagjes uit

Een RIB boot is dus ideaal als je met vrienden of familie een dagje het water op gaat. Met vrienden zoek je wellicht een water op waar je met hoge snelheid overheen kan scheren en als je op stap gaat met familie is het leuk om op allerlei plaatsen aan te meren en rustig rond te dobberen. Als je in het bezit bent van een RIB boot zijn beide soorten uitjes een optie. Zo kunnen jij en je gezelschap zowel genieten van de rust en stilte als van racen op het water.

Tips voor een goede look

Zoals gezegd maak je sowieso een hippe indruk als je in je RIB boot rond vaart. Toch zijn er nog een paar details waar je op kan letten als je het water op gaat. Zorg er ten eerste voor dat je RIB boot schoon en opgeruimd is en neem geen onnodige ballast mee het water op. En let ten tweede ook op je eigen verschijning. Smeer voldoende zonnebrand en neem eventueel een schoon en droog setje kleding mee. Een laatste tip: draag in de boot altijd een zwemvest, want je veiligheid staat voorop als je het water op gaat.

Geef een reactie