Je badkamer opnieuw inrichten? Dat is een mooi vooruitzicht!

Maar wat kies je? Hoeveel ruimte heb je? En wat heb je allemaal nodig? Dat zijn natuurlijk vragen, waarop de antwoorden van persoon tot persoon kunnen verschillen. Heb je een gezin met meerdere kinderen? Dan is het misschien wel fijn om meer dan één wastafel te hebben. Dan lopen de kinderen elkaar niet in de weg bij het tandenpoetsen. Ben je alleen, maar hou je zowel van douchen als van een fijn bad op z'n tijd, dan is het wel zo fijn dat je die mogelijkheden inbouwt. Ook een toilet in de badkamer is tegenwoordig echt een belangrijk item. Je koopt een complete wc set gewoon online, dan hoef je 'm alleen nog in te (laten) bouwen.

Kies je voor luxe of voor basics?

Voor extra luxe natuurlijk! Want voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Kijk maar eens bij de douchecabines. Een gesloten douchecabine met massagejets is al voor minder dan € 400,00 te koop. En dan heb je nog de perfecte versie ook. Deze hoef je niet te kitten. Je kunt deze gewoon (waterpas!) plaatsen en zelfs weer meenemen op het moment dat je gaat verhuizen. Het leidingwerk zit er al in. Het is dus een kwestie van aansluiten en lekker gaan douchen. Hoe luxe is dat? Je kunt deze douchecabine zelfs op een andere plek in huis gebruiken terwijl je de badkamer aan het verbouwen bent. Zo kom je toch nog aan je ontspanning toe!

Een hangend toilet is toch het fijnst

Je kunt eronder gemakkelijk stofzuigen en dweilen. Ook kun je het toilet op de, voor jou, ideale hoogte ophangen. Een wc set is compleet met toiletpot en de (inbouw) bediening. Zo heb je, zonder al te veel moeite te moeten doen, al snel een goed toilet in je badkamer. Je kunt de stijl van het toilet laten passen bij de rest van je sanitair, bijvoorbeeld door een model te kiezen dat wat meer bijzonder is dan de bekend ronde pot. De bediening is er ook in verschillende varianten.

Maak je badkamer compleet met accessoires

Kies een mooie badmat, nieuwe handdoeken in een frisse kleur en zet hier en daar een plantje neer. Er zijn planten beschikbaar die perfect zijn voor in de badkamer. Ze kunnen de warmte, maar ook het vocht goed aan. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat ze te nat worden en dus zullen gaan hangen. Door de kleur van de potten aan te passen bij bijvoorbeeld je handdoeken, creëer je een mooi geheel.

Geef een reactie