Ga voor kwaliteit

Hoeveel plezier beleef jij eigenlijk aan de spullen en producten die jij in je dagelijks leven gebruikt? Ga jij altijd voor de goedkoopste optie, of gun jijzelf ook wel eens een duurdere variant? Als je eens niet voor de budget-editie gaat, maar net wat meer geld neerlegt voor iets, zul je zien dat dit een hele andere beleving kan zijn. Een stap omhoog in prijs is namelijk ook vaak minstens één stap omhoog in kwaliteit. In deze blog noem ik een paar producten waarbij ik bewust de keuze maak voor kwaliteit. Lees hier meer.

Keukenartikelen

De keuken is dé plek bij uitstek waar je snel resultaat zult zien als je investeert in goede spullen. Want niks is vervelender dan botte messen, slechte pannen of een blender met te weinig vermogen. Als je geen goede keuken attributen hebt sta jij met minder plezier te kokkerellen. En dat is jammer. Want koken kan erg ontspannen zijn, en het is leuk en lekker om voor jezelf gezonde producten klaar te maken. Investeer daarom in een goede keuken. Ik weet zeker dat je hier geen spijt van zult krijgen!

Laptop

Als je net als ik dagelijks op je laptop zit is het het waard om hierin te investeren. Ik gebruik mijn laptop voor mijn werk, ik heb een eigen bedrijf als online-communicatie adviseur. Daarom gebruik ik mijn laptop veel, ik denk dat ik makkelijk 8 uur per dag met mijn computer bezig ben. Niet elke laptop heeft dezelfde specificaties en sterke punten. Ga daarom bij jezelf na wat je van een laptop verwacht. Wil je zware programma’s draaien en heb je veel opslag nodig? Dan heb je een hele andere laptop nodig dan wanneer je alleen een beetje wil browsen. Er zijn ook speciale laptop voor gamers. Een gaming laptop sluit door zijn design en kenmerken precies aan bij behoeftes van gamers. Het overwegen waard!

Slaapkamer

Je slaapkamer is misschien wel de meest intieme plek van je huis. Hier rust jij uit na een lange dag en kom je even helemaal tot jezelf. Gun jezelf daarom comfort en de beste kwaliteit spullen. Bespaar daarom nooit op een bed, lattenbodem of matras. Een goede nachtrust is zoveel waard! Kijk ook eens kritisch naar de rest van je inrichting. Voel jij je hierbij op je gemak? Vooral verlichting kan veel uitmaken. En hoe word jij ‘s ochtends wakker? Wil jij gordijnen die licht doorlaten of juist totale duisternis? Het is allemaal aan jou.

Kijk vooral eens kritisch naar je eigen leven, het zal voor iedereen anders zijn waar je in wil investeren. Maar wees ook weer niet te kritisch en gun het jezelf gewoon!

 

Geef een reactie