Filling Pieces

De beautiful collecties van Filling Pieces

Persoonlijk vind ik de modewereld geweldig. Elke keer ontdek ik weer nieuwe merken en brands waar ik voorheen nog nooit van gehoord had. Dat maakt de mode echt heel uniek. Er zijn zoveel verschillende stijlen en looks. Je raakt werkelijk nooit uitgekeken. Zo heb ik onderlaatst kennis gemaakt met het merk Filling Pieces. Dit schoenenlabel is van Nederlandse bodem en creëert keer op keer weer beautiful collecties. Daarom zet ik vandaag Filling Pieces in de spotlight. Hoog tijd dat meer mensen kennis maken met dit bijzondere brand.

Amsterdam als geboorteplaats

Filling Pieces heeft een bijzondere band met de stad Amsterdam. Je zou kunnen zeggen dat Amsterdam de geboorteplaats is van dit brand. De oprichter, Guillaume Philibert, is een geboren en getogen Amsterdammer. Zo is het hoofdkantoor van Filling Pieces te vinden in Amsterdam en de eigenaar werkt ook het liefst met Amsterdammers. Het allerbelangrijkste voor Guillaume is echter zijn team van jonge creatievelingen die altijd up-to-date zijn met de nieuwste trends. Dit is de kracht van het merk. Dankzij die drang naar vernieuwing en interesse in alles wat upcoming is, wordt elke nieuwe collectie van Filling Pieces weer ‘beautifuller’ dan de vorige.

Filling Pieces als toonaangevend merk

Toen de oprichter besloot om een schoenenlabel te beginnen, heeft hij een unieke aanpak geselecteerd. In plaats van de focus te leggen op de producten die ze maken, heeft Guillaume de nadruk gelegd op het merk zelf. Er zijn namelijk vandaag de dag honderden high-end sneaker merken. Je moet wel opvallen tussen die zee aan schoenen. Dat heeft Filling Pieces heel slim gedaan. Hierdoor heeft Filling Pieces zich ondertussen gevestigd als toonaangevend merk. Bovendien zijn de sneakers van dit merk nog niet eens zo onbetaalbaar. Voor luxe, betaalbare en kwalitatieve schoenen ben je bij dit brand aan het juiste adres.

Beautiful collecties om uit te kiezen

Filling Pieces heeft sneakers en schoenen voor iedereen in het assortiment. Voor mannen en vrouwen zijn er genoeg prachtige exemplaren waar je een keuze uit kunt maken. Elk paar schoenen voelt zeer luxe aan en zit ontzettend comfortabel. Het is aan jou om een bepaalde vorm, kleur en mogelijk een patroon te selecteren. Celebrities wereldwijd zijn al fan geworden van Filling Pieces. En terecht! Dit merk maakt, zoals ik al eerder zijn, echt beautiful collecties. Wil je up-to-date blijven wat het brand en de oprichter allemaal doen? Neem dan een kijkje op Instagram. Ook daar heeft dit merk een toonaangevende aanwezigheid.

Geef een reactie