damesblouses

De mooiste damesblouses online

De damesblouses zijn dit jaar weer erg populair geweest onder de vrouwen, veel vrouwen lopen dan ook rond met een blouse. Nu zijn er alleen heel wat verschillende soorten damesblouses te vinden, welke zou u nou eigenlijk moeten kiezen? Om alle verwarring de wereld uit te helpen gaan we jou meenemen in de wereld van de damesblouses, zo weet je precies wat voor soorten er wel of niet geschikt en mooi zijn om te dragen.

Een effen kleur

Effen kleuren zijn nog altijd het beste als het gaat om de damesblouses. Een blouse met een of andere print staat echt niet zo mooi, ook zorgt het er nog eens voor dat je figuur helemaal kan veranderen. Zo zorgen horizontale strepen er voor dat je breder lijkt dan normaal. Leuk voor de mannen misschien, maar als dame zit je hier niet echt op te wachten. Kies er dan ook voor om een effen blouse te nemen, deze zijn voor iedere gelegenheid geschikt om te dragen. En mocht je nog een keer echt iets formeels hebben dan kan je er altijd nog een jasje overheen doen zonder dat je voor paal staat.
Wat wel weer leuk is, is om een beetje te experimenteren met de maat. Van oorsprong zijn de blouses altijd vrij smal, echter is dit jaar de oversized blouse veel voorgekomen. Door te kiezen voor een ietwat grote blouse kan je dan ook een grappig contrast maken, dit is voor de verandering ook wel eens een keer leuk. Welke merken hebben er dan goede oversized damesblouses? Met name de hippere merken zullen oversized kleding op de markt brengen, denk bijvoorbeeld maar aan Hilfiger. Je betaalt wel iets meer, maar de prijzen zijn het meer dan waard, je hebt zo altijd een setje damesblouses waar je plezier van zult hebben.

Een klein beetje kleur

Wil je toch liever een damesblouse hebben met een felle kleur? Kijk dan eens naar de damesblouses die een effen kleur hebben, maar die ergens een klein stukje felle kleuren hebben toegepast. Zo heb je diverse zwarte of blauwe bloezen die roze knoopjes hebben. Dit maakt de hele outfit gelijk een beetje speels. Als je normaal gesproken die effen kleuren maar te saai vindt dan is dit een goede manier om de dingen een beetje op te fleuren, zo kan ook jij prima je kledingkast aanvullen met de meest mooie damesblouses. In de winter zal je er wel iets bij aan moeten doen, of je zal er iets overheen moeten dragen. Maar je hebt in ieder geval een nieuw centraal stuk voor een leuke outfit, zo kan je echt wel weer even vooruit deze winter!

Geef een reactie