Yinger

De alles-in-1 nagellak set van Yinger

Soms wil je gewoon even een relaxmomentje inlassen, een beetje tijd voor jezelf. Een spa-momentje of een manicure schijnen een rustgevende werking te hebben op geest en lichaam. Helaas kan een dagje spa of manicure behoorlijk in de prijzen lopen en daar zit niet iedereen op de wachten. Met de nagellak set van Yinger haal je het relaxmomentje van een manicure in huis. Lees hier mee over dit fantastische alles-in-1 setje.

 

Het ontstaan van Yinger

Yinger is ontstaan vanuit de behoefte naar “hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs; salonkwaliteit voor in huis”. Het bedrijf zag een gat ontstaan in de markt. Iedereen wil er goed en verzorgt uitzien, helaas heeft alleen niet iedereen hier de tijd en het geld voor. Er moest een goedkope oplossing komen voor dit problemen. Yinger heeft zich gespecialiseerd in de branche van schoonheidssalons. Ze brachten een nagellak set op de markt die de consument thuis kan gebruiken en een goedkope oplossing is voor de manicure. Met de Yinger nagellak set heb je echt even een momentje voor jezelf.

 

Wat behoort er tot de Yinger nagellak set

Met de Yinger gellak starters sets haal je alles in huis om jezelf thuis een totale manicure te geven. Alles wat je nodig hebt voor perfecte nagels zit hier in. Deze set bevat onder andere 11 accessoires waaronder; een primer, base- & top coat, nagelvijl, bokkenpoot en nog veel meer. Het bevat een hoogwaardige UV/LED hardingslamp van salon waardige kwaliteit om de nagels snel te laten drogen. Het bevat een luxe bewaardoos om de gehele set netjes te bewaren als deze niet wordt gebruikt. En het bevat 5 of 7 gellaks met kleuren naar keuze. Mocht je nou veel op reis zijn heeft Yinger ook een “On the go set” op de markt gebracht. Deze set bevat dezelfde 11 accessoires, een compacte LED hardingslamp die perfect is voor onderwerg en 1 of 4 gellaks met kleur naar keuze.

 

Welke Yinger set is geschikt voor mij

Het grote verschil tussen en binnen de sets zit hem in de lampen en het aantal gellaks die je erbij ontvangt. We zeiden het net al even maar ben je aan het reizen of veel onderweg is “On the go” setje het meest geschikt. Deze set is klein, neemt maar weinig ruimte in en is wat goedkoper. Is de Yinger nagellak set voor thuis gebruik bedoeld raden wij de normale set aan. Doordat de lamp een maatje groter is gaat het verhardingsproces je nog makkelijker af. Daarnaast heb je thuis waarschijnlijk een stuk meer ruimte om de vele gellaks kwijt te kunnen. Kijk snel welk setje het best bij jou past.

Geef een reactie