lampenkappen

Geef je huis een nieuwe look

Je woont vaak een lange periode in hetzelfde huis. Veel mensen willen om de zoveel tijd een nieuwe look in hun huis, maar zonder grote renovatie. In deze blog benoem ik mijn tips over hoe jij je huis een nieuwe look kunt geven zonder al te grote veranderingen. Zo blijft je woning altijd naar wens.

Kunst

Een gemakkelijke manier om je huis een nieuwe look te geven is het veranderen van de kunst die aan je muur hangt. Dit kan je op verschillende manieren doen, je zou elk jaar kunst kunnen inkopen en je oude kunst verkopen. Dit is echter niet heel praktisch, omdat het vaak moeilijk is om je kunst te verkopen voor een redelijke prijs. Er zijn daarom speciale kunstuitleencentra. In deze kunstuitleencentra kan je kunst lenen voor een bepaalde tijd, als je na een tijdje wat nieuws aan je muur wilt hangen breng je het oude kunststuk terug en kan je weer wat nieuws uitkiezen. Hierdoor kan jij je huis om de zoveel tijd een nieuwe look geven.

Bloemen

Een mooie bos bloemen kan een heel ander gevoel aan een kamer geven. Het leuke aan bloemen is dat deze heel erg seizoensgebonden zijn, zodat je elke maand je interieur een look kan geven die past bij de tijd van het jaar. Als je vaak je bloemen wilt veranderen kan een leuke toevoeging ook zijn om je vazen bij de bloemen erin te laten matchen, hierdoor worden de extra gehighlight in je woonkamer. Als je zelf geen zin hebt om de bloemen elke week te halen zijn er tegenwoordig ook bedrijven die elk weekend bloemen komen bezorgen.

Bank

Sommige bankstellen hebben de mogelijkheid om de kussensslopen te veranderen. Een nieuwe bank kopen kost heel erg veel geld. Als je toch het gevoel wilt hebben dat je bank een nieuwe kleur heeft zonder deze compleet te veranderen kan je enkel de kussenslopen wisselen. Zo kan je ervoor kiezen om in de winter voor warme kleuren te kiezen, terwijl je in de zomer voor een lekker fris kleurtje kiest.

Lampenkappen

Het is niet heel praktisch om je lampen vaak te vervangen, het is echter niet zo lastig om eens in de zoveel tijd je lampenkappen te veranderen. Op deze manier kan je voor weinig geld elk jaar je lampen een compleet nieuwe look geven. Zo kan je je lampenkappen bijvoorbeeld blijven matchen met het nieuwe schilderij dat je gehuurd hebt. Kijk voor andere leuke nieuwe woondecoratie op https://casa-bella.nl.

Geef een reactie