Geen tijd meer voor vrienden gehad?

Je hebt je vrienden en vriendinnen al een tijdje niet gezien en wilt wat leuks organiseren zodat jullie weer even tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Dit keer wil je het anders aanpakken. Maar je weet niet zo goed hoe, en wat leuk is om te doen met een wat grotere groep.

Organiseer een movie/spelletjes avond.

Iedereen vind het wel leuk om spelletjes te spelen. Denk aan spellen die je met een wat grotere groep kunt spelen. Of maak van de gehele groep, kleinere groepjes. En speel dan verschillende spellen zoals, wie ben ik, joker , of UNO. Films kun je tegenwoordig bekijken op Netflix. Geef de groep een paar opties waar ze uit kunnen kiezen, in plaats van dat je iedereen langs gaat om te vragen welke film zij willen zien. Zo gaat het eeuwig duren en niet iedereen zal het er mee eens zijn. Een aanrader zijn thriller/horrorfilms. Door deze films set je the mood. Je kunt het nog spannender om je led dimmer volledig uit te draaien en deze films in het donker te bekijken. Koop er een paar snacks bij, zoals chocola, chips en popcorn.

Bezoek een concert

Jullie zijn met z’n alle vrienden dus het zal wel kunnen dat jullie van de zelfde artiesten houden. Dit is een leuke manier om met z’n alle te genieten van de muziek waar je van houdt. Koop optijd tickets zodat jullie naast elkaar kunnen zitten. Wil je liever staan? Dan is dat geen probleem, want met staanplaatsen kun je er natuurlijk zelf voor kiezen waar je gaat staan, en waar er genoeg ruimte is voor jullie allemaal. Behalve muziekconcerten heb je ook cabaretshows. Deze zijn ook erg leuk om te bezoeken. Vooral als je er nog nooit eentje bezocht hebt. Mocht dit bij jullie allemaal het geval zijn, ervaren jullie gelijk iets nieuws wat het allemaal nog leuker maakt.

Mooi weer

Tijdens mooi weer is het niet gewoonlijk dat mensen thuis blijven zitten. Iedereen wil genieten van het zonnetje, dus doen jullie dit dan ook! Neem een box mee , maak een leuke afspeellijst aan, neem een paar lakens mee en koop wat lekkers bij de Albert Heijn. Met al deze dingen kun je een lekker dagje genieten in het park. Je hebt het gezellig, brengt tijd met elkaar door en bent totaal niet veel geld kwijt. Mocht je niet van het park houden, kun je ook terrasjes bezoeken. In Amsterdam heb je deze bijna op elke hoek. Je kunt er lekker snacken en genieten van het weer.

Geef een reactie